GÜLTEKİN UZUNALİOĞLU

Telefon :
E-Posta :
ÖZGEÇMİŞ

1963 yılında Giresun İli Bulancak İlçesinde doğdum.1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olarak serbest avukatlığa başladım.1987 yılında partime kayıt olarak Bulancak İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, Giresun İl Başkan Yardımcılığı,Giresun İl Sekreterliği, Bulancak İlçe Başkanlığı, 3 dönem Giresun Kurultay Delegeliği ve 2007 yılında Giresun CHP 3. Sıra milletvekilliği görevlerinde bulundum.

2008 yılında Giresun Barosu Başkanlığına seçildim ve aralıksız 5 dönem Baro Başkanlığı görevini yürüttüm. 2017 yılında Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim.TBB Avukat Hakları Merkezi Başkanlığı , TBB Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Başkanlığı,TBB Kamu Avukatları Kurulu Başkanlığı, TBB Vergi Hukuku Komisyonu Başkanlığı ve TBB Arabuluculuk Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttüm.

18.04.2022 tarihinde CHP MYK kararı gereğince Giresun Geçici Kurul İl Başkanlığı görevine atandım. Bu görevim sırasında 12.06.2022 tarihinde yapılan CHP Giresun İl Kongresinde İl Başkanlığına seçildim.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Kurul Delegeliği görevi yaptım halen Atatürkçü Düşünce Derneği ve Giresunspor Kulübü üyesiyim.

Av.H.Gönül Uzunalioğlu ile evli olup , Av.Başak Gül Uzunalioğlu isimli bir kızım bulunmaktadır.

MESAJ GÖNDERİN

CHPnet